Kejujuran sendiri

HAI BEAUTIFUL…

 
Nie ALONG nak citer sikit pasal pengalaman sendiri memakai PREMIUM BEAUTIFUL…
 
Sebenarnye lebih 3tahun ALONG dok follow pasal PREMIUM BEAUTIFUL nie… 
 
 
 
Masa tu ALONG tak keje dah konon nyer nak jadi suri rumah sepenuh masa la… utk minggu pertama memang best la… Masuk je sebulan dah rasa meroyan kejap, dah settle keje umh dah tak tahu nak buat ape… 
Apa lagi dok layan FB je la… Sampai la ALONG terbaca pasal PREMIUM BEAUTIFUL nie… mula2 baca memang tertarik… Berminat nak pakai… Tapi tengok jer harga nyer rasa tak mampu jer nak beli… sedih pun ada…
 
Bermula lah sesi memujuk suami utk beli set PB… Yerla kan kite ni dok umh jer mana de income… harapkan suami jer la… Suami tak bagi sebab mahal katanyer… 
Sedih bukan kepalang la…
 
 
 
Dari situ ALONG mula mengikut perkembangan PREMIUM BEAUTIFUL ni dr internet… saper2 friend dlm FB yg pakai PB ni ALONG follow… kat blog2 pun ALONG ikut gak… hari2 baca pasal PB ni… Dari jenis fabriknyer, cara nak pakai, cara nak cuci, efek setelah memakai PB…
 
Nak amik info kebaikan pakai PB ni nanti senang la nak pujuk abg nyer belikan PB… Hari2 ALONG citer kat suami pasal kebaikan PB ni… Mula2 memang dia ckp dia tak mampu belikan… 
 
Tapi ALONG tak putus asa… ALONG ckp la sajer nak kongsi cerita… Hampir 2tahun kot ALONG just cerita jer pasal PB ni kat suami… Dah nampak perubahan suami mcm berminat… 
Bila balik je keje dia tanya ape lagi info terbaru pasal PB utk hari nie… Wah masa tu kembang kan hati nie… ade respon positif…
 
 
Ape lagi ALONG cakap la kat suami yg azam tahun 2012 ALONG nak kurus n pakai kebaya time raya… Ada respon positif dari suami… berkali2 dia tanya betul ke keputusan nak pakai PB???
 
Sudah tentu la kan…
 
Nekad nak pakai gak… Suami kata kalau tak berjaya kurus mcm ne??? 
Duit dah kuar byk ni??? 
ALONG memang nekad nak pakai dan akhirnya pada pertengahan bulan APRIL 2012, suami bg duit utk belikan….
 
Kembang setaman la hati ni… dapat ape yg kite nak kan selama ni… walapun hampir 3tahun ALONG menanti dan menunggu utk memiliki nyer…
 
Setelah 5bulan memakai PREMIUM BEAUTIFUL ni… bukan sajer dapat bentuk badan yg menarik takde la mcm sebelum kembang jer… MAlah penyakit yg ALONG bertahun2 tanggung beransur hilang… ALONG mengidap Magrin  & Gastrik yg kritikal… Kalau dulu panadol nie lah teman ALONG kemana sajer… pantang kena panas, cahaya yg kuat, bunyi yg terlalu bising. mulalah penyakit menyerang…
 
Kini syukur alhamdulillah… penyakit beransur pergi… Kini ALONG tak perlu membawa PANADOL kemana sajer…
 
Kepuasan yg ALONG dapat hari nie bukan utk ALONG sorang jer… Suami pun dapat merasainyer… Memang tak salah la ada yg memberi gelaran kpd PB nie “Produk Abang Sayang”…
 
Kalau nak tahu kena pakai la sendiri kan????
 
Kepada sesiapa nak merasai kehebatan fabrik PREMIUM BEAUTIFUL ni bgtau je kat ALONG…
 
PB ni bukan sajer membantu utk korang nak kurus kan badan semata-mata… Malah ia boleh membetulkan sistem dlm bdan kite… Ia jugak bertindak sebagai detector kpd penyakit yg kite tak ketahui…
 
ALONG boleh bg pakai secara free jer…
 
BERMINAT???
FOC JER…..

 testimoni sendiri

Call / SMS ALONG yer…
0195685283

Posted on March 2, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Premium Beautiful

Sihat, Cantik dan Bergaya

%d bloggers like this: