Kehebatan Herba Maharani

644124_145509605592197_1068999495_n

Hai..

Saje je along nak perkenalkan dan sambil mempromosikan herba MAHARANI ni.. Bak kata sesetengah orang ‘Herba Kebahagiaan & Peransang’… (Amboi…) Bagi pengalaman along.. Herba MAHARANI  ni adalah herba yang membantu untuk mendapatkan zuriat juga..(Cheewaah..) kerana antara keberkesanan herba ni adalah mampu mengatasi masalah sukar hamil, senggugut semasa period, keputihan dan macam-macam lagi masalah dalaman wanita.. Ouwh… Takkan kita nak makan sebarangan ubat tanpa tahu kaedah pembuatannya kan? Ok, jom check it out!

Sedikit Cerita Pil Maharani :

-Dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan.

-Ianya adalah keluaran Beijing Tong Ren Tang yg merupakan tanda perniagaan yg bersejarah melebihi 300 tahun di China

-Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah diperakui sebagai ‘Produk Terkenal di China’ pada tahun 1994.

-Juga diiktiraf sebagai ‘Spesis Ubat Herba Yang Terpelihara’ pada tahun 1998.

-Pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association – badan Islam luar negara yg diiktiraf oleh JAKIM)

-Diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL20014419T)

-Menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai dgn pati ayam hitam sbg ramuan utamanya. Antara fungsi fungsinya : -melancarkan peredaran darah

-menyelesaikan masalah wanita (keputihan, senggugut, peredaran haid)

-melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas & urat saraf

-menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, ovari, pinggul) ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat

-Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit

-Mengeratkan hubungan suami isteri

Cara Pengambilan:-

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari. Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid). Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.

Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba (tindakbalas badan yang berbeza).

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral.

Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji. Atau, boleh juga mulakan dengan 10 biji.

Kalau rasa okey (tak panas badan) boleh tambah dos kepada 15 atau 25 atau 50.

Jangan ambik kurang dari 10 biji sehari ye sebab nanti tak berkesan.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

  • jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
  • jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
  • jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period

** Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Keberkesanan & Kehebatan

  • Membantu menyelesaikan masalah persekitaran – Ovari , rahim iaitu senggugut , keputihan,kegatalan , haid tidak teratur , menopose dan lain-lain.
  • Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payu dara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat dan akan memberi keanjalan pada payu udara.
  • Mengawal selia tekanan darah,emosi dan sraf.
  • Membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi, asma,urat timbul,peranakan jatuh(prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain.
  • Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu seri muka , lebih bermaya, bersemagat, kulit halus , awet muda, dan dapt memberikan kebahagian kepada pasangan.
  • Amalan selepas bersalin – mengelak daripada kemurungan , membantu membetulkan kedudukan , ovari , rahim dan lain-lain.
  • Pil Maharani merupakan pil kesuburan bagi wanita, sesuai diambil untuk wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang akan mendirikan rumahtangga sebagai persedian kesuburan awal.

Pil Maharani ini juga boleh diambil untuk wanita yang sedang berpantang selepas bersalin.

Pil maharani, jika para suami tahu khasiatnya untuk isterinya, sudah pasti mereka merayu isteri masing-masing mengamalkannya

Hanya RM65, postage RM10 to your doorstep seluruh negara

To order SMS saya 019-5685283 lin @ 0135283315 wan

Cuba dulu baru tahu hasilnya..

pasti ummpph!!

Posted on March 14, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Premium Beautiful

Sihat, Cantik dan Bergaya

%d bloggers like this: