Herba Maharani

product_18_1
Kali ni along nak cerita pasal Herba Maharani,ye la kan Kalau bab-bab herba ni  masyarakat Cina yang paling popular ranking nya. tapi untuk kita especially Melayu nak ambik, sgt was-was. kalau nak lihat, walau macam mana moden pun zaman sekarang ni, masyarakat Cina masih lg berpegang teguh dengan amalan herba dari zaman nenek moyang dorang lg. sbb tu la kalau tgk kebanykkan kulit dorg ni halus mulus, even yang dah tua pun sihat lagi rupanyer. 
 
 
 
tadaaaaa! presenting HERBA MAHARANI yang disahkan HALAL!
 
Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utama.
 
Diiktiraf sebagai spesis Ubat Herba yang terpelihara pada tahun 1998.
 
 
 
 
Mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)
 
 
 
Gabungan hebat 2 produk.
 
 
Ape yang best sgt pasal herba neh??
 
1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj).
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi!)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormon seks!)
12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan Payudara
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat
18. Melambatkan proses menopaus.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi
20. Melancarkan peredaran darah
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang
23. Menambah darah semasa bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin
26.  Menghilangkan urat timbul
27. Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
 Walaupon dah kahwin 5-6 tahun tapi blm mempunyi cahaya mata,dan dah bnk mencuba cara2 yg lain tp still tak ada jg,elok la cuba herba maharani ni sebab dah bnk terbukti,lihat testimoni di bawah nie.Kita cuma berikhtiar dan hanya tuhan yang menetukan segalanya.
 
Anak adalah anugerah Allah yg tak ternilai kepada umatnya.Dalam sebuah keluarga tu mesti kena ada cahaya mata untuk melengkapkan lagi kehidupan rumahtangga.
Tak la sunyi sgt kan.dengar suara budak2 dalam rumah kan best.hehehe….

 

HERBA-MAHARANI

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Premium Beautiful

Sihat, Cantik dan Bergaya

%d bloggers like this: