Premium Beautiful

Apa itu PREMIUM BEAUTIFUL???

 

Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

·         Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100%        keyakinan kepada wanita.

·         Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.

·         Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.

·         It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.

·         Its contains Far Infra Red Rays (FIR).

·         Recommended by ACA (American Chiropratic Association)

·         Pengiktirafan daripada Pakar Sakit  Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.

·         Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.

·         Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan…

·         Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA 

Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG 

melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL 

mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

Premium beautiful ni adalah set pakaian  dalam yang terdiri daripada :

 I) LONG BRASSIERE
 LONG_BRA (1)
II) WAIST NIPPER
bengkung
III) LONG GIRDLE
long_girdle_2

Corset ini diperbuat dari 32 lapisan fabrik AKWATEK dan AKWADYE disulam dengan FAR INFRARED RAY (FIR).

3 fungsi utama fir bagi premium beautiful iaitu kelebihan kualiti kain premium beautiful :

 A) membersihkan daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemak

·         pemejalan dan kekenyalan kulit

·         menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi

·         pemejalan salur nadi

·         pemuliharaan penyakit darah tinggi

·         memelihara dari mendpt strok

·         memelihara dari mendapat penyakit jantung

·         mencegah kanser/barah

·         merawat bronchitis

·         merawat lelah

·         menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang,lutut,kaki dan kesukaran utk tidur lena

·         menghilangkan perasaan mudah tersinggung,radang usus dan perut

·         merawat hepatitis

B) merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan karat metabolisma dimana ia dapat memulihkan ;

·         sakit pundi kencing

·         radang usus dan perut

·         hepatitis

·         kencing mlm

·         kencing manis

·         buah pinggang

·         cahaya muka

·         penyakit rahim

·         buasir

·         keletihan dan lesu

C) memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungus  organ organ dalam badan di mana ia dapat memulihkan ;

·         kesukaran tidur lena

·         lekas marah

·         bahu yang kaku

·         pening

·         telinga berdengung

·         mata sakit

·         sakit saraf dikepala atau muka (migrain)

·         kehilangan tenaga badan

·         radang usus dan perut

·         kulit kering

Kesimpulannya, PREMIUM BEAUTIFUL ni, secara umumnya dapat (sekiranya dipakai secara berdisiplin (Seperti yang disarankan)

A)   badan akan membentuk serta merta dan kemas ketika memakainya

B)   membantu memulihkan dan merangsangkan kesihatan

C)   memulihkan hubungan suami isteri (takde testimonial sebab semua org malu nak cerita, tapi boleh rasa perbezaannya selepas memakai pb)

Dan tahukah anda ;

A)   premium beautiful mendapat pengiktirafan daripada persatuan pakar tulang belakang AMERIKA dan KANADA

B)   ia direkacipta hasil gabungan teknologi jepun dan jerman

C)   fir ialah spektrum cahaya yang memberi manfaat kepada manusia

Efek yang di timbulkan oleh pertompokan lemak dan kegemukan boleh menyebabkan badan menarik – hilang bentuk aslinya. Jesteru perlindungan yang sempurna diperlukan untuk menutupi kekurangan pada tubuh dengan lebih selesa, mudah hanya pakai dan tidak mendatangkan kemudaratan. Itulah salah satu sebabnya boleh tercetusnya revolusi premium beautiful di malaysia!.

Selain itu,keistimewaan premium beautiful ialah :

·         kesannya tahan lebih lama dari biasa

·         lemak terbakar secara semulajadi

·         tidak mencacatkan rupa paras (perfect body gets)

·         sangat di syorkan untuk menutupi rupa-paras badan yang gelebeh dan tulang tidak sekata diperbetulkan atau cela    tubuh gempal &  lembik yang tidak sekata di pejalkan.

·       cara pakai, cara tanggal, cara basuh- akhirnya mudah disebabkan pengendaliannya ‘user-friendly’

·        kesan langsing automatic dan berkekalan lama jika terus mengamalkannya.

 bengkung (1)

A-tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Badan yang gemuk dan ‘flabby’ akan automatik menjadi ramping. Sesiapa yang tiada pinggang alamilah sendiri! Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya.

                 578874_371570986227740_298356330215873_78846213_2080865926_n

A– batang keluli memori(ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan ‘effect’ pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. Anda tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan lenyap juga dari badan!

B– cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.C-perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang ‘boroi’. Alamailah sendiri keberkesanannya

          LONG_BRA (2)

A– kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh (kebanyakkan jenama lain akan gagal disini). Tali ini tidak menganjal bertahun-tahun lamanya. Tidak berbekas seperti anda memakai bra biasa. Keselesaan sepanjang hari. Tali bra yang boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.B– rekaan bentuk “U” pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan anda, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai scara peraturan disini.C– rekaan 3 laras cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Bila anda berubah ke cangkuk terakhir-tahniah memang banyak perubahan sudah berlaku keatas anda!

D– rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak disini akan mencair dan dibakar tanpa sedar. Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada ‘cutting’ disini- 5minit ‘instant result’.

A– rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara.B– lace ‘cup’ mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar. Untuk ibu yang menyusukan bayi, hanya tarik kebawah untuk mengeluarkan isi payudara. Tindakbalas ini mengelak dari payudara jatuh. Fir juga terdapat disini, air susu tidak akan menitis-nitis/berhenti ia akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih tidak juga berkurang.C– 2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan . Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.

D– rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu dara. Fir paling banyak disini untuk pembakaran lemak yang maximum keatas perut yang buncit disini.

 222

A-‘love shape’ nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).B-penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.C-mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

111

A– Lubang angin- memberi kesan selesa yang berpanjangan, mengawal keputihan, fungus dan bau yang tidak menyenangkan. Anda akan sentiasa rasa ‘hygenic’.B-Fabrik paling tebal, bermakna fir paling banyak disini-memberi kesan maxima terhadap pembakaran lemak tebal di perut. Disamping akan memberi kesan memampat seterusnya mengemaskan lemak-lemak yang mengelember.C– Rekaan mampatan dwi-lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

D– Renda eklusive tahan lasak dan kawasan sekitarnya sangat unik. Ia tidak akan melipat atau menarik keatas seperti girdle lain. Anda tidak perlu menurunkan kaki girdle dimana ia akan menetap disitu sejak ia dipakai sehinggalah waktu ditanggalkan.

“Tidak rugi untuk mencuba, boleh terus menghubungi untuk cuba rasai dahulu jenis kain – sejuk & nyaman dibadan. Alah membeli menang memakai”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Premium Beautiful

Sihat, Cantik dan Bergaya

%d bloggers like this: